Xtreme acrylic brush 8

Art.nr. 599648705768
€33.95
Op voorraad
1
Productgegevens

Extreme (hardner)acrylics brush.

Plat nr 8 professioneel acryl penseel met natuurlijke haren. Voor de ervaren acrylstylist. Gemaakt van steviger en hoge kwaliteit haren met een grotere opname van liquids en powder. Een grotere pressie mogelijkheid

Cn tips.

· Voor het gebruik van je penseel verwijder eerst de gom laag in het penseel zeer nauwkeurig, en week daarna de haren in schone liquid, druk alle lucht bellen uit je penseel. dit zorgt voor een langere levensduur van je penseel.

· Na het gebruik van je penseel maak je penseel altijd schoon in schone liquid ,droog dan je penseel aan je brush wipe draai je penseel weer in een scherpe punt. Bewaar je penseel liggend of hangend met de haren naar beneden. Anders loopt er liquid in de schacht van het penseel en lost het de lijm op, en geeft dit verkleuring aan je producten.

· Voor gepigmenteerde of glitter acryl gebruik dan een aparte penseel en aparte liquid zo kun je de transparante producten schoon houden.

Gebruik een dubbelwandige liquid houder zodat punt van je penseel niet de bodem raakt. op deze manier kun je de punt van je penseel beschermen. en je kunt meer liquid opnemen, het dubbelwandig systeem zorgt ervoor dat de temp van je liquid gewaarborgd blijft. En hierdoor een juiste uitharding tijd krijgt.

Bewaar dit product voor later