Royal gel R138 - 4,5

Art.nr. CN599648707697
€12.50
Uitverkocht
1
Productgegevens

Het is onmogelijk om een favoriet uit onze Spring Royal Gel-kleuren te kiezen! Wees vrouwelijk met de nieuwe R136 Fékeless fuchsia, stem voor vertrouwen in de R137 Porcelain Pink of wees gewoon cool met de nieuwe R138 Pineapple Sorbet. Begin je dag met de nieuwe R139 Tibetaanse duindoorn, draag de kleur van het jaar met vertrouwen, de R140 Coral, die perfect past bij de nieuwe R141 Perfume Red.

Een nieuwe generatie color gels. Ze zijn zeer hoog gepigmenteerd, dus ze dekken goed in een (of twee dunne) lagen.

Na het uitharden is hun oppervlak glanzend en bevat geen plaklaag. Als u uw glans langer wilt behouden of de kleur meer bescherming wil bieden, kunt u Top Seal Light Gel of Easy Off Top Gel gebruiken.

Ze kunnen worden gebruikt om het gehele oppervlak van de nagel te kleuren.

Vanwege hun pigmentatie is Royal Gel ook zeer geschikt voor decoratie: hetzij voor een licht glanzend oppervlak of gel schildering.

Uitharden: in UV-lamp 2-3 minuten, LED in 1-2 minuten

CN Tip: als je acryl nagels wilt met Royal Gel on top, is het belangrijk om een topgel te gebruiken tussen de acryl nagel en de Royal Gel. De beste oplossing is om Top Shine Gel op de acryl nagels te plaatsen die de kleverige laag binnen 20 tot 30 seconden zullen verliezen. Daarna Kun je de Royal gel in 1 a 2 dunne laagjes aanbrengen. Tussen de lagen 30 seconden uitharden in de lamp.

Bewaar dit product voor later