Disclaimer

De volledige inhoud van de website www.onglesjolies.be, evenals de social media-kanalen www.facebook.com/nagelstudio ongles jolies ,  , www.instagram.com/nagelstudio ongles jolies  (vanaf hier: ‘deze website’) is eigendom van of staat onder controle van Marleen De Vleesschauwer, Nagelstudio Ongles Jolies, met maatschappelijke zetel in : Overslag 11, 9185 Wachtebeke , België, en wordt beschermd door het universele auteursrecht. U kunt de inhoud alleen downloaden voor persoonlijk gebruik en niet-commerciële doeleinden, het is verboden om de inhoud te wijzigen of te vermenigvuldigen op welke manier dan ook. De inhoud mag niet worden gebruikt of gekopieerd voor andere doeleinden.

Nagelstudio Ongles Jolies zal zich inspannen om de informatie op deze website actueel en correct te houden. Nagelstudio Ongles Jolies kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor schade of problemen aan uw systemen die het gevolg zijn van uw toegang, of de onmogelijkheid om toegang te krijgen, tot deze website.

Deze website bevat ook links of verwijzingen naar andere sites, maar Nagelstudio Ongles Jolies is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere sites en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade die de inhoud ervan veroorzaakt. Elke link naar andere websites is er enkel en alleen om de bezoekers van deze website een comfortabelere ervaring te bieden.

De handelsmerken, merken, handelsnamen, producten en alle visuele hulpmiddelen op deze website zijn internationaal beschermd. Het gebruik ervan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Nagelstudio Ongles Jolies haar partners of de rechtmatige eigenaars van deze rechten is niet toegestaan, tenzij om producten of diensten te identificeren.

Nagelstudio Ongles Jolies behoudt zich het recht voor om alle berichten die u ons via deze site of per e-mail of via sociale media stuurt, inclusief ideeën, concepten of suggesties, te gebruiken ter verrijking van Nagelstudio Ongles Jolies. Deze voorstellen kunnen betrekking hebben op de ontwikkeling, productie en/of verkoop van goederen of diensten.

Deze website wordt geleverd als een dienst aan zijn bezoekers. Nagelstudio Ongles Jolies behoudt zich het recht voor om te allen tijde en om welke reden dan ook informatie op deze website te verwijderen, te wijzigen of aan te vullen, zonder voorafgaande kennisgeving aan wie dan ook.

Deze website is ontworpen voor gebruik met Internet Explorer 6.0 of hoger, Firefox, Google Chrome, en voor schermresoluties van 1024 x 768 of hoger.

Het Nagelstudio Ongles Jolies-logo en de lay-out en het ontwerp van deze website, evenals alle downloadbare items, zijn eigendom van Marleen De Vleesschauwer en het gebruik ervan is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Marleen De Vleesschauwer, nagelstudio Ongles Jolies partners zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren en mogen niet zonder hun toestemming worden gebruikt.